Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Lugas rovat összes cikke

3657 cikk 1/366 oldal

Hazaszeretet és jóakarat

A Makótól néhány kilométerre délnyugatra fekvő Kiszombor nemcsak Árpád-kori rotundájáról nevezetes, de arról is, hogy a településen egy délvidéki nemesi családnak több egykori kúriája is fönnmaradt.

Lufinyúl

A Senki többet a kortárs művészet alkotóiról, fogyasztóiról és árusítóiról szól, illetve arról, hogy a háttérben vajon mi alapján dönti el a piac, hogy mi maga a művészet.

Búcsú Merkeltől

Merkelről film készül közpénzből, hogy a búcsúja szép legyen. Ebben, fütyülve a tényekre, a menekültválságért Budapestet hibáztatják.

Kiszorítva

Lehet-e, hogy csak egyetlenegyszer fordítva ülnek fel a lovukra, és a békés többséget védik meg az agresszív kisebbségtől. Érdekes és tanulságos terepgyakorlat lenne.

Algát a marhának!

A Föld népessége 2050-re akár tízmilliárd fölé emelkedhet. A kérdés azonban az, hogy miként tudunk jóllakatni pár évtizeden belül a mostaninál hárommilliárddal több éhes embert.

Repülő deszka

A negyvenesztendős, 168 centiméter magas, kisportolt testalkatú feltaláló valójában az idei francia nemzeti ünnepen, július 14-én ejtette ámulatba a tömeget.
3657 cikk 1/366 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.