Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja

Lugas Helyzetkép

A videó visszabeszél
Már nem a tévéből tájékozódunk, és nem Hollywood sztárjai érdeklik az új nemzedékeket, hanem a „youtuber” lett a viszonyítási pont.
Mi a bajuk?
Egyre több az erőszakos gyermek, tanárt késelnek, az úgynevezett jó családból valók is egymást bántják, és csak a kérdések sokasodnak.
Gyilkosság holttest nélkül
A Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt Brodmann László napokban kezdődött pere ismét felveti, lehet-e elmarasztaló ítéletet hozni valakivel kapcsolatban, ha áldozata nem került elő.
Tűztér
Az erdőtüzek okozta eddigi többletkibocsátás mintegy 400 megatonna, ami megfelel Ausztrália, illetve az Egyesült Királyság évi összes szén-dioxid-kibocsátásának.
Levél Moszkvából
Felmorzsolva
Évtizedeken keresztül semmit sem tudtak arról, hogy mi történt vele. Fehér István egyike azoknak a honvédeknek, akik sohasem térhettek haza a Don-kanyarból.
Lulu és Nana
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …