Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 28., kedd, Károly, Karola napja

Lugas Helyzetkép

Tilos tiltani
Mindenki tudott Gabriel Matzneff francia író vonzalmáról a fiatal lányok és fiúk iránt, hiszen regényei zöme erről szólt, mégsem lett az eltelt több mint ötven év alatt semmi bántódása.
Egymilliárd dolláros belépő
Egyre nagyobb a szupergazdagok és a szegények közötti szakadék: 2019-ben a 26 legtehetősebb ember globálisan annyi vagyonra tett szert, mint a legrosszabbul élő 3,8 milliárd összesen.
Sárkány az ingoványban
A stratégiai, szimulációs, lövöldözős programokat gyakran úgy készítik, hogy a játékos minél több mikrotartalmat vásároljon. A dollármilliárdos bevételek egyre több csalót vonzanak.
Mindenki mindenkit másnak hitt
Hivatalosan 1990. december 2-án volt az első úgymond baráti kapcsolatfelvétel a magyar belügyi szervek és az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI között.
Százötvenkét karát
A Föld összes csiszolatlan gyémántjának 86 százaléka fordul meg ma is Antwerpenben, ahol több mint 570 éve folyik a drágakövek kereskedelme.
Toronyiránt
Az egykori munkásszállóból, Veszprém „zűrös helyéből” már-már közönséges társasház lett, a társasházakra jellemző problémákkal. Lakói közül többen bántónak tartják a pokoli torony minősítést.
Mindennapi sugárfürdőnk
Fizikusok, biológusok, epidemiológusok vizsgálják, milyen hatással van, illetve van-e hatással a környezetünkben megnövekedett elektromágneses sugárzás az emberi szervezetre.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!