Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Lugas Helyzetkép

Ugrás a vonatról
A múlt hónapban, 87 éves korában elhunyt Domonkos Béla szobrászművész. A magyar földrajzi felfedezőket megörökítő alkotóra emlékezünk.
Sikoltozás mindenfelé
Magyarország 1945 tavaszán befejeződött szovjet megszállásának tragikus következményei voltak. Megerőszakolt magyar nőkre és a málenkij robotra hurcolt állampolgárokra is emlékezünk kell.
Kurta igenek
A koronavírus átírta a menyasszonyok álmait, az elhalasztott, lemondott esküvők pedig érzékenyen érintik az iparágat is. Ki hogyan vészeli át a veszélyhelyzetet?
Mindenki átverhető?
Tavaly 27 millió darab hamis áru akadt fenn az Európai Unió külső határain a vámon. A közösség ruhaiparának vesztesége évente 26 milliárd euró.
Hetedik vezér
Sok ember olyan természetet kapott ajándékba, hogy a legnagyobb megpróbáltatás is gazdagítja személyiségét. Ilyen volt a szovjet lágereket megjárt Galicz Töhötöm ferences szerzetes.
Rács a barlangban
A trianoni határvonal vasútvonalakat vágott el, 220 község területét szelte ketté, illetve 1011 magánbirtokot darabolt fel.
Magyar égtájak
A párizsi béketárgyalások idején hazánk területének döntő része idegen katonai megszállás alá került – még az ország fővárosa, Budapest is.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!