Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Lugas Helyzetkép

Skorpiók
A napokban megjelent könyv szerzője az általa szolgáltatott bizonyítékok ellenére nem kapta meg a nyomravezetői díjat.
A sas leszállt!
Ötven évvel ezelőtt lépett először ember a Holdra. Azóta tizenkét amerikai csizmája lett poros a Földtől átlagosan 380 ezer kilométerre keringő égitesten. Máig csupán tervek születtek a folytatásra.
Halálfejes lobogó
Mi lehet a megoldás a kalózkodás nyugat-afrikai leküzdésére? Az összefogás, amelyből a jelek szerint igen nagy a hiány.
A Mustang vágtája
Kilencvennégy éves korában, Parkinson-kór okozta szövődményekben elhunyt Lee Iacocca, az amerikai autóipar karizmatikus alakja.
Hadüzenet a dugónak?
Egyre nő a megosztott eszközök népszerűsége, de a közösségi gazdaság elterjedésének a tulajdonhoz való ragaszkodás a legnagyobb gátja.
Erdélyi futballmesék
A hétvégi mérkőzések alkalmat teremtenek a munka szorítása mellett felértékelődő közösségi élményre, generációk találkozására.
Iránytű és térkép
Maye Musk az újrakezdés bajnoka: a tízszeres nagymama élete anélkül is filmbe illő volna, ha történetesen nem ő indította volna be fia, Elon karrierjét, aki ma a világ egyik legnagyobb techguruja.
Terján Nóra
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.