Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Lugas Helyzetkép

Masírozni vagy kilépni?
Kertész Imre élete, ha jobban belegondolunk, képtelenségek sorozata, és műve e képtelenségek könyörtelen analízise, mely mindig szigorú önvizsgálattal is párosult.
Mélyhűtött fölény
A Sycamore 53 kvantumbites (qubites) processzora segítségével kétszáz másodperc alatt elvégzett számításhoz a világ legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépének tízezer évre lett volna szüksége!
A kutya az új gyerek?
Az ember legjobb barátai nemritkán gyerek-, férj/feleség- vagy barátpótlékként is szolgálnak. A változásra szép lassan egész termék- és szolgáltató iparág épül.
Zizegő tigrisek
Az élőlények sokféleségének csökkenését, élőhelyek eltűnését, az inváziós fajok egyre nagyobb térhódítását valószínűsíti a Környezeti jövőkutatás – Magyarország, 2050 projekt.
Négyszer vett drágakövek
Indiában egy maffiózó, Izraelben pedig a kínai–amerikai kereskedelmi vita, illetve a hongkongi zavargások döntötték be az évi 72 milliárd dolláros bizniszt.
Isten láncfűrészei
A folyamatos fenyegetés, illetve fenyegetettség nyomán az utóbbi években egyre erősödnek az erdészek felfegyverzését szorgalmazó hangok.
Tyúktolvajok
Befellegzett a szicíliai maffiának. Több világlap kihirdette az eredményt: az olasz állam és a szervezett bűnözés egyik ágának küzdelmében kiütéssel nyert az államgépezet.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …