Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Lugas Interjú

Icipici vörös zászló sem
Bármit tesz le az asztalra, össztűz zúdul rá. A Magyar Érdemrend középkeresztjével kitüntetett Koltay ­Gáborral beszélgettünk, aki nemrég ünnepelte hetvenedik születésnapját.
A miniszterelnök magánya
Keresztény Magyarországot akartam, mondta halálos ágyán Antall József, Magyarország rendszerváltoztatás utáni első szabadon választott miniszterelnöke.
Dupla telt ház
A Bu­da­pest Bár zenekar ve­ze­tő­je és ala­pí­tó­ja­ a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült.
A nyomor foltjai
Albertini Béla tizenhat évesen kezdett érdeklődni a fotográfia iránt, de csak huszonöt éve él meg belőle hivatásszerűen.
Találkozások az angyallal
Bartusz-Dobosi László író, pedagógus állítja, folyamatosan aktuálisnak kell lenni, mert a gyerekek figyelik, képben van-e a tanár. Készülő kötete Csengey Dénesről szól.
Ne legyen nap vonal nélkül
Szurcsik József arra törekszik, hogy kezelni tudja azokat a helyzeteket, ahol egyszerre több igazság is létezhet. A Munkácsy-díjas művész műterme a képek mellett tele van hangszerekkel. 
Árván maradt térfél
A rendszerváltás nem hozott igazi társadalmi katarzist, az állampárt átmentette magát az új rendszerbe. Az MSZDP lehetett volna a politikai váltógazdaság egyik hiteles baloldali főszereplője.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!