Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Lugas Interjú

Egymás tyúkszemén
Süle Ferenc pszichiáter több mint hatvan év lélekgyógyászati munka tapasztalatai alapján, öt gyerek apjaként állítja: számos lélektani érték éppen a gyermeken keresztül jelenik meg a családban.
Csönd és víz
Hét éve diplomázott, azóta már négy színházban játszott nagy szerepeket. Kíváncsi és nyughatatlan természet. A Radnóti az első olyan színház, ahol a harmadik évét tölti Lovas Rozi.
Seprű az ajtóban
A volt debreceni református kollégista, egykori alkotmánybíró az MTA legbecsesebb elismerését, az Akadémiai Aranyérmet vehette át a májusi közgyűlésen.
Ötvös Zoltán
Kapaszkodók
A moldvai csángó Petrás Mária keramikusművészként és népdalénekesként is figyelemre méltót alkot. Nemrég a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét vehette át.
Varázsgömb
Bár a felújítás miatt az Operaház 2017 óta zárva, mégsem eseménytelen az élete. Nemzetközi méretűvé dagasztott plakát- és bemutatóbotrányok, társulati sztrájkok pattannak ki.
Fél gomb
Az én módszeremnek mégis úgy gondolom, hogy van egy sajátos íze: lehet hasonlót csinálni, de hiszek abban, hogy a kézi munka nem megy ki a divatból – mondta lapunknak Szerényi Gábor.
A gyeplő szára
A Férfiak Klubja közössége missziót indított, hogy megszilárdítsák az erkölcsi alapokat, és megerősítsék a férfi-nő szövetségét – a családot. A klub alapítója Bedő Imre.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.