Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 18., hétfő, Sándor, Ede napja

Lugas Interjú

Fekete magyarok
Kurucz Dániel és Horváth Balázs ázsiai útjuk során nyolcrészes dokumentumfilmet forgattak Hungarikumokkal a világ körül címmel. Afrikában Szász Kamillával folytatódott a barangolás.
Figurales
Ha remek alakításokat szeretnének látni, akkor keressék a nevét a színlapon! Volt kitől örökölnie a tehetségét. Édesapja is színész, a dédnagynénje ­pedig nem más, mint Jászai Mari.
Keresd a kertet!
Szíriában keresztény missziót teljesítő nemzetközi szerzetesközösséget hozott létre, de a 2011-ben kitört háború alapvetően megváltoztatta a világot körülötte.
Halleluja a villamoson
A Budapesti Énekes Iskola művészeti vezetője, Nyíregyházán görögkatolikus kántorok képzését vezeti. Bubnó Tamás szerint a zene – minden vallásban – a földet köti össze az éggel.
Skizofrén helyzet
Előrejelzések szerint a XXI. század a pszichiátria százada lesz: a szív- és érrendszeri betegségek után a pszichés zavarok miatt válnak a legtöbben rövidebb-hosszabb ideig munkaképtelenné.
Fekete leányka
Az Év Bortermelője, Balla Géza arad–ménesi borász hisz abban, hogy a Kárpát-medencei borászok egyik nagy esélye, ha mindent megtesznek a régi borfajtáinkért.
Platón is kortárs, ha megszólít
A Petőfi Irodalmi Múzeum új, véglegesített főigazgatójának programja: erősíteni és élővé tenni azokat a hagyományainkat, melyeket egyesek ideológiai vakságból a szemétdombra hajítanának.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.