Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 18., hétfő, Sándor, Ede napja

Lugas Külpolitika

Pórázon
A kínai társadalmi kreditrendszert jelenleg 12 nagyvárosban és környékén tesztelik, az ország egész területén kötelező érvénnyel fogják bevezetni.
A víz érintése
India és Pakisztán újból egymásra vicsorít, mégsem alakul ki közöttük világraszóló csetepaté. Ettől paradox módon az atomfegyverek tartják vissza őket.
Újratöltött puskaporos hordó
Koszovó nem mondott le Nagy-Albánia létrehozásáról. Ma már nem az a kérdés, hogy ez a terület létre fog-e jönni, hanem az, hogy mikor, és milyen pénzből.
Nógrádi György
Halálcsillag
A világűr az elmúlt hatvan évben fokozatosan vált a nagyhatalmak harcmezejévé. Sokáig tabunak számított az űr militarizálásáról beszélni, mára ez kész tény.
Trónkövetelők
Január közepén 85 éves korában meghalt Orléans-i Henrik, Párizs grófja, aki XIV. Lajos öccsének felmenői vonalán jogot formált a francia tónra.
A kötél árnyékában
Hóhért keresnek Srí Lankán a halálbüntetések végrehajtására, ugyanis elengedhetetlenné vált a drogbűnözők és a gyilkosok kivégzése.
Kivégzési parancs
A napokban múlt negyven éve, hogy Iránban győzedelmeskedett a forradalom, amely máig ható következményeivel felforgatta a Közel-Keletet.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.