Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Lugas Publicisztika

A butaság kálváriája
Greta Thunberg nemzetközi kalandozásait rendkívüli lelkesedéssel támogatja a média. Tudjuk, épp hol bukkan fel a klímaváltozással kelő és fekvő svéd tinilány.
Sitkei Levente
Aznap meghaltál számomra
Eltelt több mint tíz év. Csak egyszer beszéltünk telefonon, de kiderült, hogy nem tudjuk elfelejteni egymást. Azután megtaláltuk egymást a Facebookon. Azóta a képernyőn nézzük, merre tart a másik élete.
Duty free
A duty free lobbi úgy tűnik, legyőzte a világ vezető repülőtér-tervező cégének véleményét, amely szerint az utasok szintbeli elválasztása segíti a gyorsabb közlekedést.
Vérző férfiak
Az LGB Alliance egyik célkitűzése a genderextrémizmus elleni fellépés – azaz, hogy vigyázzunk, ne toljuk túl azt a bizonyos biciklit, mert a végén mind pofára esünk.
Álmok Múzeuma
Az álommúzeum megálmodója nem törődik azzal, hogy az álom valóság vagy hallucináció, hanem mesél. Gyűjti és elénk tárja az álmokat.
A tojás
Mi legyen? Állatvédelem helyett farizeusság, profitszempont, növekvő gazdaság iránti vágy vagy ökológiai lábnyom, Greta Thunberg vagy szélkeréklobbi? Egy kocsit nem lehet ennyifelé húzni.
Tanár úr, kérem
Mint minden jóérzésű tanárjelöltet, engem is a hideg lelt, ha kapcsolatba kellett kerülnöm tanári szakmánk egyetemi főhatóságaival, azokkal a tanszékekkel, amelyeknek a tanítás és nevelés oktatása volt a dolga.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …