Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Lugas Riport

Huzat
A főváros X. kerületét, azaz Kőbányát a borvidékek analógiájára bátran nevezhetjük sörvidéknek, ahol napjainkban a második sörforradalom zajlik.
Mari néni ágya
Erdély és egyben Románia legkisebb városának lakossága július második felében immár több mint húsz éve néhány napra menetrendszerűen megsokszorozódik.
Mambo, bitte!
Magyarországon még nem tiltották be az állatok szerepeltetését a cirkuszokban, az európai államok között sincs egységes álláspont és gyakorlat.
Bástya megmentése
Az állatkínzás Magyarországon mindennapos – akár a tudomásunkra jut, akár nem. Ennek hátterében egyszerre játszik szerepet az emberi ostobaság, a kegyetlenség és a szabályozatlanság.
Függőjátszma
Az Anonim Alkoholisták ivásproblémával küzdő férfiak és nők nemzetközi közössége. Az AA-tagság egyetlen feltétele az ivással való felhagyás vágya.
Ozsda Erika
Labda a magasban
A hitehagyott magyarság megerősítésének egyedi eszköze, bázisa a magyar állami támogatással épült, fél éve átadott TSC Topolya Labdarúgó-akadémia.
Négy vagy hat kéz
Az Országos Mentőszolgálat Pesterzsébeti Mentőállomáson jönnek-mennek az autók, ápolók ellenőrzik a felszerelést, feltöltik a készletet, amikor megcsörren a telefon: gyalogosgázolás.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.