Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Lugas Riport

Hun vagy, Attila?
Táskányi aranypénzt és három középkori fokost talált Zsadány határában egy nyugdíjas az 1960-as években, ugyanitt egy gyermek is talált nagy mennyiségű aranypénzt.
Ahol közel az ég
Amennyiben nem kezdünk bele a molekuláris tájsebészetbe, továbbra is külföldről kell majd behoznunk az élelmiszert. Bogárzón három család mutat mintát a városlakóknak.
Koporsó nászajándékba
Hűvös kimértséggel beszélt. A faluban azt mesélik, a látogató Wenckheim gróf fia volt. Szabadkígyós ma újraéli a varázslatok korát: a kastély felújítását kiemelt beruházássá nyilvánították. 
Osztott utca
Meg kellett küzdeni annak elfogadtatásáért, hogy a település bizonyos körzetei nagyobb törődésre szorulnak. A megkérdezett romák szerint nincs kirekesztés, az iskola és a falu mindenkié.
Vegyes kötés
Turócszentmártonban és Zsolnán, a szlovák nacionalizmus két bölcsőjében a hiedelem szerint Trianon előtt sem éltek magyarok. Valójában ma is élnek…
Fogás a híd alatt
A déli biztonsági határzár túloldalán élők egyre inkább úgy érzik, hogy a szerb kormány muzulmán menekültek befogadásával igyekszik megnövelni a természetes népszaporulatot.
Az arany leve
Húsz évvel ezelőtt ezekben a napokban vonult le a Szamoson és a Tiszán a Nagybánya melletti nagybozintai tározóból kiszabadult százezer köbméternyi cianid- és nehézfém-szennyeződés.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!