időjárás 3°C Nándor 2021. October 19.
logo

Nem várt meglepetés érte a konyhafelújítókat munka közben

Forrás: mindmegette.hu, mediaworks
2021.03.03. 20:47
Nem várt meglepetés érte a konyhafelújítókat munka közben

A két építési vállalkozó mielőtt nekilátott Skóciában a konyhafelújításnak, álmukban sem gondolták volna, hogy egy meglepetés vár majd rájuk, amikor elbontják a beépített konyhaszekrényt – írja online felületén a Mindmegette magazin.

Néhány napja egy edinburgh-i ház konyhájának felújításán dolgozott a 35 éves Craig Harrigan és kollégája, amikor egy meglepetés érte őket. Ugyanis egy üzenetre bukkantak a padlóra írva egy kis üveg whisky társaságában, miután elbontották a konyhabútort.

„Itt élt Jack és Mary, három gyermekük és kutyájuk. A konyha 2001. májusában elkészült. Minden jót, igyon egyet az egészségünkre.”

Az építési vállalkozó a felfedezés után azonnal felhívta a ház tulajdonosát, akitől megtudta, hogy az édesapja és az édesanyja rejtette el a meglepetést. Hogy honnan tudja mindezt? Onnan, hogy ő az egyik gyerek a három közül. A szakemberek ezután kivágták a padlónak azt a részét, amin az üzenet állt, és átadták emlékül a ma már felnőtt családtagnak a whiskyvel együtt.

Egy konyha renoválása közben is érheti meglepetés az embert (a kép illusztráció)
Fotó: flickr

A meglepetés történetét bemutató eredeti cikk a videóval együtt IDE kattintva érhető el.

Tiszta konyha pár perc alatt? – Így lehetséges

Használjuk ki azt a kevés időt, amíg a tészta elkészül! A rendezett és tiszta konyháért akár ebben a néhány percben is sokat tehetünk. A mindig tiszta konyha elképzelhetetlen, mert bár rendszeresen takarítjuk, ez az a pontja az otthonunknak, ahol a legnehezebb fenntartani a tisztaságot. Apró lépésekkel azonban sokat tehetünk a rendezettebb összképért: például a tészta főzési ideje (amíg felforr a víz, és amíg elkészül benne) pont elég arra, hogy néhány bútort, eszközt vagy háztartási gépet ragyogóvá varázsoljunk – írta korábban a lakáskultúra.hu.