Elhunyt egy hároméves kislány és ötéves testvére is

Nagyon nagy fájdalommal kell megküzdenie egy családnak.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 23. 14:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon nagy fájdalommal kell megküzdenie egy családnak: elhunyt a hároméves kislányuk és ötéves testvére is – íra a Ripost.

Jhofran Chaya és húga, Amira Chaya a nagymamájuk montecitos-i kertjében játszottak, amikor megéheztek és az egyik cserjéről gyümölcsöt szedtek. A gyerekek azt hitték, almát esznek, ám egy óra múlva mindketten hányni kezdtek és görcsöltek. Mint kiderült, alma helyett a mérgező Thevetia ahouai terméséből ettek.

Azonnal kórházba szállították őket, de az életüket már nem lehetett megmenteni. A család teljesen összetört. Venezuelából érkeztek Kolumbiába a jobb élet reményében, de most minden álmuk szertefoszlott – olvasható a portálon.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.