77 777 euróért árulnak egy százéves apró házat

A város Schnoor kerületében áll a százéves ház, ahol apró, színes házak sorakoznak egymás mellett a szűk utcácskákon.

Forrás: szoljon.hu2020. 11. 05. 17:44
null
Illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész pontosan 77 777 euróért (27,5 millió forint) kínálnak eladásra egy százéves és mindössze 4 négyzetméteres lakóterű házat az észak-németországi Brémában – írja a szoljon.hu.

Illusztráció. Fotó: Pexels

Az óváros egy hét négyzetméteres telkén álló egyszintes épületben vécé, zuhanyzó, főzőlap és hálófülke is van, valamint egy tetőteraszt is kialakítottak rajta.

„Valószínűleg ez a legöregebb apró ház Németországban”

– mondta Tobias Lachmann, a Kensington Bremen ingatlaniroda munkatársa, hozzátéve, hogy az épület pontos korát nehéz megállapítani.

Az ingatlan eladási árát a telek mérete és a jelenlegi tulajdonos kora (77 év) alapján határozták meg. Az eladási árban még nincs benne az ingatlanügynök hatszázalékos jutaléka.

Lachmann szerint eddig több mint 80 érdeklődő volt a megközelítőleg százéves házra, amely a város Schnoor kerületében áll, ahol apró, színes házak sorakoznak egymás mellett a szűk utcácskákon.

Korábbi cikkünkkel London legkeskenyebb házába látogattunk be, amely alig két méter széles: Így néz ki a legkeskenyebb ház Londonban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.