Besétált egy leopárd az étterembe vadászat közben + videó

Ritka jelenetet vettek videóra egy dél-afrikai vadrezervátumban: egy leopárd átsétált az éttermen.

Forrás: MW2020. 09. 12. 17:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alábbi felvételt a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkkal határos Sabi Sand Vadrezervátum egyik fogadójának teraszán készítették. A Singita Ebony Lodge vendégei igencsak meglepődtek, amikor az étterem asztalai között egy leopárd jelent meg – írja az Origó.

A nagymacska érkezésére a majmok vészjelzései alapján figyeltek fel. Mindenki nyugodt maradt, a személyzet pedig felkészült az ilyen helyzetek kezelésére. A leopárdot szemmel láthatóan nem az emberek érdekelték, hanem a közeli itatónál lévő bozótantilopok.

Mintha tudta volna, hogy az emberek területére tévedt – mesélte a videó készítője.

A ragadozó végül eltűnt a bozótban, később az antilopok vészjelzése mutatta, merre vadászott – derül ki a Szoljon.hu cikkéből.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.