Egyszerre várnak babát az ikrek, akik ikrekhez mentek feleségül

Nemrég jelentették be az örömhírt, mindketten egyszerre estek teherbe, pont ahogyan eltervezték.

Forrás: borsonline.hu2020. 08. 17. 15:50
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brittany és Briana Deane élete egy cseppet sem átlagos: egypetéjű ikrekként életük minden fontos mozzanatát együtt csinálták. Együtt jártak iskolába, együtt érettségiztek sőt még a jogosítványukat is együtt szerezték meg.

Két évvel ezelőtt azonban ennél is tovább mentek, hiszen megismerkedtek életeik szerelmeivel. A csavar itt jön a képbe, ugyanis a két ohiói lány egy szintén egypetéjű ikerpárba esett bele.

Persze sokan azt gondolták, hogy csak a móka kedvéért mutatkoznak együtt, ám a furcsa négyes két évvel ezelőtt az oltár elé vonult és kimondták a boldogító igent. Természetesen egyszerre.

A lányoknak már csak egyetlen olyan pillanat volt az életükben, amit együtt szerettek volna átélni: egyszerre teherbe esni.

Úgy tűnik, még ez is sikerült nekik, hiszen nemrég jelentették be az örömhírt az Instagramon: mindketten egyszerre estek teherbe a férjüktől, pont ahogyan eltervezték.

„Örülünk és hálásak vagyunk, hogy megtapasztalhatjuk a terhességet és hogy megoszthatjuk ezt a hírt veletek– írták a képhez közös Instagram-oldalukon.

Már csak egy kérdés merül fel: vajon születendő gyerekek vajon unokatestvérként is olyanok lesznek, mint két tojás?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.