Elképesztő kilátás nyílik New Yorkra Gisele Bündchen lakásából

Ahol a kilátás szerves része az enteriőrnek: eladó a szupermodell és férje, Tom Brady manhattani lakása, amelyet a híres építész, Peter Marino tervezett.

Forrás: lakaskultura.hu2020. 08. 04. 19:45
Bündchen, Gisele
Sao Paulo, 2014. november 4. Gisele Bündchen brazil manöken a kifutón a Colcci-divathét kollekciójának bemutatóján a Sao Pauló-i Divathéten 2014. november 4-én. (MTI/EPA/Sebastiao Moreira) Fotó: SEBASTIAO MOREIRA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A teljes szintet elfoglalja az a nagyjából 300 négyzetméteres manhattani lakás, amelynek tulajdonosaiként Gisele Bündchen és vannak jegyezve.

Ám a hírek szerint nem sokáig: a sztárházaspár által 2014-ben vásárolt ingatlant 2016-ban hirdették meg eladásra, az akkori árát (17,25 millió amerikai dollár) azonban nemrég lecsökkentették 13,95 millióra dollárra – olvasható a New York Post cikkében.

Az egész 48. emeletet elfoglaló lakás egyik legnagyobb különlegessége a páratlan kilátás, amely valamennyi helyiségből a szemünk elé tárulhat.

A négy hálószobás otthon a Madison Square-re néz, a hatalmas, faltól falig érő ablakokon keresztül azonban jól látható az Empire State Building, a Szabadság-szobor vagy az Ellis-sziget is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.