Ennél őszintébb használtautó-hirdetést sem olvasott mostanában

Egy család megunt Ford Mondeójának keresnek új gazdát. Elég őszinte a szöveg.

Forrás: origo.hu2020. 09. 08. 9:25
null
Detroit, 2012. január 9. A 2013-as Ford Fusion az Észak-amerikai Nemzetközi Autószalonon a Cobo Csarnokban 2012. január 9-én, a Michigan állambeli Detroit-ban. A nyilvánosság elõtt a kiállítás január 14-én nyílik meg. (MTI/EPA/Tannen Maury) Fotó: Tannen Maury
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az öreg Mondeóra már nincs szükség, a hibáiból semmit nem próbálnak eltitkolni. 150 ezer forintért ajándék – vagy nem?

Fotó: MTI/EPA

Az említett hirdetés szövege így hangzik;

„Szükségtelenné vált kedvenc családi autónk. A leírtakon felül ami jót még lehet róla mondani: Nagyon jó motor, hibátlan váltó, kifejezetten jó fékrendszer. Első padlók újra lakatolva. Széles peremes stabil alufelnik vannak most alatta. Nagyon masszív egyszerűen felpattintható tetőcsomagtartót adok hozzá, illetve még egy garnitúra jó állapotú téli gumit 185 x 65 / R14 -es alufelnin! De amit még tudni kell róla: A kuplung eléggé csúszik, lassan cserére érett a tárcsa. A kipufogó szét van törve, úgy van összegányolva, hogy ha nem mondanám el, a vevő észre sem venné. (de mondom). A tetőkárpit az utasok fejére lóg. Csak azért nem szaggattam ki, hátha valaki megcsinálja magának. A bal első rugó törött, de én évek óta úgy jártam vele, ha nem mondom észre sem vehető. A lökhárítók repedtek, voltak már javítva, de megint beletolattam a telken abba a kurva akácba. Az oldalain van néhány apró horpadás mert belerúgtam. Van benne klíma, de sosem működött, nekem meg nem hiányzott, úgyhogy továbbra is szar. A vezetőoldali ülés úgy el van csavarodva, hogy jobban látni a melletted ülőt mint az utat, én már megszoktam, de talán egyszerűbb kicserélni. Én már nem kívánok foglalkozni vele, épp ezért vas árban adom, a jó motor-fék-váltó miatt. Ha valaki még ebből az árból is alkudni képes, kérem adja meg az email címét, hogy elküldjem a videót neki ahogy felgyújtom a dögöt!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.