Budapesti Rendőr-főkapitányság: Forgalomkorlátozás Józsefvárosban

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2020. szeptember 9. és 2020. szeptember 10. között Budapest VIII. kerületében. Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. 09. 08., k – 13:04 Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2020. szeptember 9. és 2020. szeptember 10. között Budapest VIII. kerületében.

Forrás: police.hu2020. 09. 08. 15:55
null
Megállni tilos. Újraalkotják az előírásokat Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén – írja a police.hu.

 

Tilos megállni!

2020. szeptember 9-én 0 órától

2020. szeptember 10-én 4 óráig a Budapest VIII.,

Bródy Sándor utca 1. 14. és 18. szám előtt, a

Bródy Sándor utca 3-5 szám előtt, a

Puskin utca 19 előtt, a

Pollack Mihály tér 3. előtt a Múzeumkert oldalában , és a

Pollack Mihály tér és Bródy Sándor utca kereszteződésénél.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Elkezdődött A játszma című új magyar kémfilm forgatása

Szeptember első hetében elkezdődött A játszma című új magyar kémfilm forgatása Fazakas Péter rendezésében. A készülő alkotás A vizsga című 2011-es ügynökfilm folytatása lesz.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.