Ha szereti az ABBA-slágereket, akkor táncra fel!

Magas intenzitású tréning, táncos elemekkel, világhírű slágerekre – Emily Thorne fitnesz youtuber az ABBA dalaira épülő Mamma Mia! című film zenéjére állított össze egy 25 perces programot. Táncra és edzésre fel!

Forrás: dietaesfitnesz.hu2020. 08. 31. 15:02
null
Jelenet a Mamma mia! Sose hagyjuk abba című vígjátékból Fotó: UIP/Duna Film
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előfordult már, hogy a Mamma Mia! soundtrackjére táncolt otthon önfeledten? Akkor vesse be ezeket a dalokat sportolás közben is, egy HIIT (high intensity interval training) program keretében! Emily (@emkfit) az edzést természetesen egy bemelegítéssel kezdi, mégpedig a Lay All Your Love on Me című dalra – ilyenkor még énekelni is lehet. De lesz itt majd Gimme Gimme, Take a Chance on Me meg persze rengeteg táncos elem alakformáló mozdulatokkal ötvözve a guggolástól a guggolásból felugráson át a kitörésig, és olyan kargyakorlatokkal párosítja őket, amelyek egyszerre szórakoztatóak és kimerítőek. Ha nem beszélsz angolul, akkor is követni tudod az edzést, Emily ugyanis minden mozdulatsort részleteiben megmutat, mielőtt elkezdődik az adott etap – írja a dietaesfitnesz.hu.

Totálisan felpörgető, felvillanyozó élmény a Mamma Mia edzés, és aki bírja szuflával – és a szomszédokat sem zavarja –, megpróbálhatja teli torokból énekelni a Tanyát alakító Christine Baranskival, hogy: „I can dance with you honey / If you think it’s funny / Does your mother know that you’re out”!

Kezdhetjük?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.