Hatéves kisfiú biciklizett nagymamájához egy autópályán

A kanadai rendőrök helyezték biztonságba azt a kisfiút, aki kerékpárjával egy autópályán indult el nagymamájához.

Forrás: MTI2020. 08. 18. 18:14
null
Rajka, 2020. június 26. Gépjárművek közlekedik az M15-ös autóút 2x2 sávos autópályává történő bővítésének záró sajtótájékoztatója napján Rajka közelében, az autópálya leendő Márialigeti pihenőjénél 2020. június 26-án. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sisakot viselő bicikliző gyerekről hétfőn délután értesítették a helyi hatóságokat. A fiú a Hamiltonból Torontóba vezető 403-as autópályán kerekezett. Szerencsére semmi baja nem esett, a rendőrök a riasztás után pár perccel megállították.

„A kis kerékpáros az édesanyjától indult a nagymamája házába. Nem tudjuk, hogy tisztában volt-e az útvonallal, de helyes irányban haladt” – mondta el Daniel Hunter, az ontariói rendőrség szóvivője.

A kisfiú eltűnését bejelentették.

A 2,7 millió lakosú Toronto Kanada legnagyobb lélekszámú városa, csaknem 70 kilométerre északkeletre fekszik Hamiltontól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.