Jó hír a turistáknak: megnyitottak az Északerdő Zrt. szállói

A Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai május 9-e óta közlekednek ismét.

Forrás: MTI2020. 05. 20. 15:34
null
Füzérradvány, 2014. február 11. A füzérradványi Károlyi-kastély 2014. február 11-én. Elkezdõdött Magyarország egyik legszebb és legnagyobb történeti kertjének, a füzérradványi Károlyi-kastély csaknem 90 hektáros parkjának rekonstrukciója. A munkára az Északerdõ Zrt. 250 millió forintot nyert EU-s pályázaton, a kastélypark helyreállítása a tervek szerint 2015. május 31-re fejezõdik be. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János Forrás: MTI/Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Északerdő Zrt. szerdán megnyitotta turistaszállóit, amelyeket a koronavírus-járvány miatt március 17-től tartottak zárva – közölte az erdőgazdaság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint május 20-tól a szelcepusztai kastélyszálló, a Háromhuta és a Senyő Vendégház, a Hidegpataki Vadászház, a Bekénypusztai Turisztikai Látogatóközpont és Ökoház, a fónagysági és a répáshutai turistaszálló, a gúnyakúti kulcsosház, a Mezőkövesdi Zsóry üdülő egyaránt látogatható.

Közölték azt is, hogy szerdától a Csanyiki Erdőház, a Bagoly-Vár, a Borz-Alom és Bikk-Makk Erdészeti Erdei Iskola foglalkozásaira is lehet jelentkezni.

A Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai május 9-e óta közlekednek ismét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.