Látványos színművet készít George R. R. Martin a Trónok harcából

A George R.R. Martin regényeiből készülő előadást a New York-i Broadwayn, a londoni West Enden és Ausztráliában fogják bemutatni

Forrás: MTI2021. 04. 04. 14:05
Martin, George R. R.
George R. R. Martin a Trónok harca nyolcadik évadjának bemutatóján New Yorkban 2019. április 3-án Fotó: Jason Szenes Forrás: MTI/EPA/Jason Szenes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Színpadi művet ír a Trónok harca regényfolyamából George R.R. Martin, a látványos előadást a New York-i Broadwayn, a londoni West Enden és Ausztráliában fogják bemutatni – tudta meg a The Hollywood Reporter.

A színmű producerei Simon Painter and Tim Lawson lesznek együttműködve a Kilburn Live céggel. A történet feldolgozásán Martin együtt dolgozik Duncan MacMillan színműíróval és Dominic Cooke színházigazgatóval. A stáb célja, hogy 2023-ban bemutassák az első előadást.

George R. R. Martin a Trónok harca nyolcadik évadjának bemutatóján New Yorkban 2019. április 3-án
Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes

A produkciónak van egy különleges eleme, amely hatalmas vonzerőt jelenthet a rajongók számára: bár a regényből készült tévésorozat 2019. évi vége óta több előzménysorozaton is dolgoznak már, ez lesz az első alkalom, hogy a Trónok harca kedvenc karakterei közül jó néhányan visszatérnek. A darab Westeros történetének egy sarkalatos időszakában játszódik, a 10 napig tartó harrenhali nagy lovagi játékon, amely 16 évvel a Trónok harca cselekményei előtt zajlott – olvasható a szórakoztatóipari szaklap honlapján.

A Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val: a Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója, az HBO Max számára.

A cikk ITT olvasható tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.