Melania Trump bemutatta a Fehér Ház karácsonyi díszeit

Melania Trump bemutatta hétfőn a Fehér Ház idei karácsonyi díszítését, amellyel tisztelegnek a járvány elleni küzdelemben a frontvonalban dolgozók előtt is – írja az MTI.

Forrás: MTI2020. 12. 01. 8:45
TRUMP, Melania
Melania Trump, Donald Trump amerikai elnök felesége átveszi a Fehér Ház karácsonyfáját a washingtoni elnöki rezidencia elõtt 2020. november 23-án. Fotó: Andrew Harnik Forrás: MTI/AP/Andrew Harnik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fehér Ház dekorációjának témája idén – a népszerű hazafias dal címét kölcsönözve – America the Beautiful, és a first lady elmondása szerint az Egyesült Államok fenségességét mutatja be.

A Kék szobában álló hivatalos karácsonyfa díszeit az ország diákjai készítették, akiket az amerikai nemzeti parkokat felügyelő kormányhivatal kért fel arra, hogy a díszeken mutassák be az államaik szépségéhez hozzájáruló dolgokat, személyeket és helyeket.

Melania Trump, Donald Trump amerikai elnök felesége átveszi a Fehér Ház karácsonyfáját a washingtoni elnöki rezidencia előtt 2020. november 23-án.
Fotó: MTI/AP/Andrew Harnik

A koronavírus-járvány leküzdésében a frontvonalban dolgozók munkáját a Vörös szobában álló karácsonyfa és egyéb dekorációs elemek idézik fel.

A Fehér Házat mintázó mézeskalácsház része idén először a Rózsakert is, amelyet Melania Trump nemrég újíttatott fel. A mézeskalácsház több mint 180 kilogrammot nyom.

Az ország számos pontjáról érkezett önkéntesek segítettek feldíszíteni a Fehér Házat hálaadás ünnepe után 62 karácsonyfával, 106 koszorúval, több mint 366 méternyi girlanddal, több mint 3200 fényfüzérrel és 17 ezer masnival.

A sajtó az önkénteseknek tartott fogadás előtt tekinthette meg a dekorációt.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy Donald Trump legkisebb fia, a 14 esztendős Barron Trump is koronavírusos volt, de Melania Trump first lady is beszámolt arról, hogyan élte meg a betegséget – derült ki a first lady a Fehér Ház honlapjára feltöltött írásából.

Tovább...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.