Nagy Feró először beszélt évek óta tartó betegségéről

A zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták a súlyos betegséget, ami élete végéig elkíséri.

Forrás: origo.hu2020. 08. 21. 19:54
Nagy Fer; Nagy Ferenc
Budapest, 2019. augusztus 28. Nagy Feró (Nagy Ferenc) énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Õs-Bikini frontembere, „a nemzet csótánya” a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Dörner György színmûvész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója, érdemes és kiváló mûvész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig titkolta Nagy Feró, hogy gyógyíthatatlan beteg, most mindent elmondott. A zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták a súlyos betegséget, ami élete végéig elkíséri. Nagy Feró krónikus hörghurutban szenved, aminek következtében rendszeresen köhög, illetve fulladozik. A Beatrice frontembere követi az orvosa utasításait, és amióta rendszeresen inhalál, azóta a tünetei is enyhültek – írja az Origó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.