Piton harapott meg egy osztrák férfit saját lakása mosdójában

A hüllő valószínűleg a csatornán keresztül siklott át a szomszéd lakásba.

Forrás: MTI2021. 07. 05. 20:02
null
Lakása mosdójában harapott meg egy osztrák férfit egy 1,6 méteres piton Fotó: Jerome de Reinach Hirtzbach Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lakása mosdójában harapott meg egy osztrák férfit egy 1,6 méteres piton, amely a szomszédból szökött át.

A hüllő valószínűleg a csatornán keresztül siklott át a szomszéd lakásba, ahol hétfő reggel harapott a mellékhelyiséget felkereső 65 éves férfiba.

Az áldozat csípést érzett a nemi szervek területén, szinte rögtön azután, hogy ráült a vécére grazi otthonában, valamivel reggel hat óra után – olvasható a stájerországi rendőrség közleményében.

A férfi ezután belenézett a csészébe, és egy albínó hálós pitont (Malayopython reticulatus) pillantott meg.

Lakása mosdójában harapott meg egy osztrák férfit egy 1,6 méteres piton
Fotó: Flickr

A hüllő a férfi 24 éves szomszédjától szökött át. Kimentéséhez hüllőszakértőt hívtak, aki megmosta a pitont és visszaadta tulajdonosának.

A fiatal férfi 11 nem mérges óriáskígyót (Boa constrictor) és egy gekkót tartott a lakásában lévő terráriumokban és fiókokban. Hanyagságból elkövetett testi sértés miatt indulhat eljárás ellene.

A rendőrségi közlemény szerint az áldozat csak kisebb sérüléseket szenvedett, a mentősök látták el.

125 éve kihaltnak hitt egérfajt fedeztek fel

A kihaltnak hitt egérfajt, a Gould-ausztrálegeret (Pseudomys gouldii) 1895 óta nem látták az ausztrál kontinensen, a canberrai Ausztrál Nemzeti Egyetem kutatói azonban kihalt és élő rágcsálófajok DNS-ének összevetésével felfedezték, hogy a nyugat-ausztráliai Cápa-öböl egy kicsiny szigetén élő djoongari, más néven cápa-öbölbeli egér (Pseudomys fieldi) valójában azonos a kihaltnak hitt rágcsálóval – olvasható az Erdon.ro cikkében.

Tovább...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.