Robotkutya vigyáz a bevásárlóközpont látogatóira – videó

A K9-es négylábú robot izgatott kölyökkutyaként ugrál a vásárlókhoz, akik a hátán elhelyezett kézfertőtlenítő géllel bedörzsölhetik kezüket.

Forrás: BEOL2020. 06. 07. 18:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eközben egy kevésbé rendhagyó küllemű robot, a ROC megméri az elé állók testhőmérsékletét, a LISA nevű, ember alakú robot pedig képernyőjén információkat szolgáltat. Mindhárom robot 5G technológia segítségével működik – írja a Békés megyei hírportál.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=hMRscwK5oCg&feature=emb_logo

A vásárlók egy része szerint K9 „aranyos”, akadnak azonban olyanok is, akiket nem győzött meg a négylábú robot ijesztően csontvázszerű dizájnja.

Thaiföldön június 30-ig rendkívüli állapot van érvényben a koronavírus-járvány miatt, a rendelkezés értelmében az országban tilos bármilyen nyilvános gyülekezés, éjszaka kijárási tilalom van.

A kereskedelmi egységek, éttermek fokozatosan kinyithatnak, de be kell tartani a közösségi távolságtartás szabályait.

Az országban a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma napról napra csökken a rendkívüli állapot március 26-i bevezetése óta. Eddig összesen 3101 fertőzöttet jelentettek, beleértve 58 halálesetet is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.