Félelmetes, ahogy Russel Crowe dühöngő őrültté változik + videó

A sztár jó pár kilót fölszedett, és úgy tűnik nagyon nem tetszik neki, ha valaki rádudál.

Forrás: origo.hu2020. 08. 21. 9:30
Crowe, Russel
Szöul, 2015. január 19. Russell Crowe ausztrál színész-rendezõ a The Water Diviner címû filmjének dél-koreai bemutatója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón a szöuli Ritz Carlton szállodában 2015. január 19-én. (MTI/EPA/Kim Hi Csul) Fotó: Kim Hi Csul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fritz Lang 1936-os és Alfred Hitchcock 1972-es Téboly című filmjei után ugyanilyen magyar keresztségben érkezik a mozikba Russell Crowe Unhinged című, thrillernek ígért filmje szeptember 10-én. A filmhez már a szinkronos trailer is debütált.

A filmben a hivatalos szinopszis szerint Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette.

A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni.

A filmet Derrick Borte (Eladó a családom, H8RZ) rendezte, a forgatókönyvet pedig a thriller műfajában tapasztalt Carl Ellsworth jegyzi (Disturbia, Éjszakai járat).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.