Weisz Fanni bejelentette: Véget ér a házassága férjével

A siket modell és Hajmásy Péter közel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg, azóta alkottak egy párt.

Forrás: lokal.hu2020. 07. 16. 17:08
Weisz Fanni
Budapest, 2014. szeptember 24. Weisz Fanni siket modell, a Mdiaszolgltats-tmogat s Vagyonkezel Alap (MTVA) s a Stratcomm Kft. g, fld, frfi, n cm sorozatnak egyik msorvezetje a sorozat msodik vadnak beharangoz sajttjkoztatjn a kzmdia budai, Kunigunda ti bzisn 2014. szeptember 24-n. A sorozat kevsb ismert magyar tjakon s hatron tli vidkeken kalauzolja a nzket oktber 4-tl az M1 msorn. MTI Fot: Kovcs Attila Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár egy évvel még boldogan jelentette be a siket modell, hogy készen állnak férjével a baba érkezésére, most mégis szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter közel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg, azóta alkottak egy párt. 2018-ban házasodtak össze, ennek azonban vége – írja a Lokál internetes portál.

„Sokan kerestek, irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt” – jelentette be a modell.

Fanni a bejegyzésében azt is elárulta, hogy igyekeznek intelligensen búcsút mondani egymásnak és nem egy harmadik fél miatt lett vége a szerelemnek.

Ezzel egy időben Hajmásy Péter is írt közösségi oldalán, ami egyértelművé teszi, hogy a kapcsolatnak felesége vetett véget.

„Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit, de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA! Köszönöm,hogy a férjed lehettem, a rengeteg közös emléket.., és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!” – írta többek között a bejegyzésében Péter.

Fotó: MTI/Kovács Attila

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.