Zenei és művészeti fesztivál elhalasztásáról döntöttek

Amennyiben a Coachella fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása.

Forrás: MTI2021. 03. 18. 13:04
null
Legközelebb jövő áprilisban fesztiválozhatnak a Coachella rajongói Forrás: facebook.com/Coachella-Valley-Music-and-Arts-Festival-2021
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivál idén októberről jövő áprilisra való elhalasztásáról született döntés, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva.

A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása. A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével. A koronavírus-járvány miatt azonban óvatosságból októberre halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt. Októberről aztán áttették idén áprilisra, majd később októberre.

Legközelebb jövő áprilisban fesztiválozhatnak a Coachella rajongói
Fotó: facebook.com/Coachella-Valley-Music-and-Arts-Festival-2021

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra.

A rendszerint két hétvégén megrendezett Coachella az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválja. A napi 125 ezer jegyet pillanatok alatt eladják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.