Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 29., szombat, Szökőév napja

Napi terror

A 2016. július 14-i nizzai mészárlással új fejezet kezdődött Európa történelmében. A terrorizmusnak egy olyan – eszközeiben és kivitelézésben eddig általunk nem tapasztalt – formája, ami a kontinenst mindez idáig elkerülte.

Elkövetői nem csak a lehető legnagyobb számú áldozatot akarják szedni, hanem azt akarják tudatosítani, hogy sehol sem vagyunk biztonságban: bármikor közénk hajthat egy kamion, robbanthat egy öngyilkos merénylő, támadhat ránk késsel a trolin a mellettünk ülő. Így ültetve el az állandó félelmet, bénítva meg a közösségek normális működését és – nem utolsó sorban – elképesztő erőforrásokat vonva el a védekező társadalmaktól.

A terror kegyetlensége testközelbe hozza a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika krízistérségeiben élők mérhetetlen, évek – évtizedek óta tartó szenvedését.

2020. február
2020. január
2019. december
2019. november
2019. október
2019. szeptember
2019. augusztus
2019. július
2019. június
2019. május
2019. április
2019. március
2019. február

Kiemelt hírek

Kovács Zoltán: Minden intézkedés mögött a magyar emberek biztonsága áll – Videóval
Magyarország – ahogy eddig – úgy a továbbiakban is minden intézkedést meg fog hozni, ami a határvédelem és a magyar emberek érdekében szükséges.
Kiváló évet zárt tavaly a magyar gazdaság
Minden eddiginél több, 10,556 ezermilliárd forint értékű fejlesztés valósult meg tavaly, a beruházási ráta 28,6 százalékra ugrott. Ezzel a teljesítménnyel az ország az EU élmezőnyé­ben szerepel.
KISPESTI BOTRÁNY – EXKLUZÍV INTERJÚ
„Ha a hatóságok elakadnak, vállalom az informátor szerepét”
A Magyar Nemzetnek nyilatkozva többször is kifejtette a hangfelvételek készítője: egyes beszélgetésekről maga sem tudja eldönteni, hogy azok csak hencegések voltak-e, de a hatóság feladata feltárni a valóságot.
Nem a magyar dolgozó fizetné meg a járvány árát
A legkisebb fertőzésveszélyt is el akarják kerülni a vállalatok, olykor ma még elővigyázatosságból akár túlzónak tartott intézkedésekkel is.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!