Napi terror 01.16.

2020. 01. 16. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A szíriai polgárháborúban kislányokat, köztük kilencéveseket erőszakoltak meg és kényszerítettek szexuális rabszolgaságba, kisfiúkat kínoztak meg, kényszerítettek katonai kiképzésre vagy arra, hogy kivégzéseket hajtsanak végre nyilvánosan – áll egyebek között az ENSZ szíriai vizsgálóbizottságának jelentésében, amely először foglalkozott kizárólag a háborúban rekedt gyerekek helyzetével.
  • Harminckilenc ember meghalt az északnyugat-szíriai Idlíb tartományban a kormányerők és a dzsihadista fegyveresek összecsapásaiban – közölte egy emigráns szervezet.
  • Az amerikai hadsereg rövid szünet után ismét folytatja a harcot az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen Irakban, és hamarosan az iraki erők kiképzése is ismét megkezdődik – közölték amerikai illetékesek Washingtonban.
  • Rengeteg szenvedést kellett kiállniuk az erőszakkal sújtott szíriai gyermekeknek
    Fotó: MTI/EPA/Erdem Sahin

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.