Napi terror 02.05.

2020. 02. 05. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Elfogták a gödi Samsung-gyár felrobbantásával tavaly január óta háromszor is fenyegetőző férfit kedden a dunakeszi rendőrök.
  • Törökország az al-Kaida és az Iszlám Állam terrorszervezethez köthető, szíriai fegyveres csoportokat küld Líbiába, hogy a nemzetközileg elismert líbiai kormány oldalán harcoljanak – közölte szerda hajnalban a brit székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) és több líbiai katonai vezető.
  • A mai multikulturális társadalmak leg­riasztóbb példája Franciaország. Az iszlamista terrorizmus mellett a veszélyesnek nyilvántartott dzsihadisták és az azokkal szimpatizálók száma eddig még nem látott, ijesztő méreteket öltött, több mint tizenötezer regisztrált személyről van szó. A muzulmán francia fia­talok egyre inkább az iszlám radikális szárnya felé sodródnak. A merényletek után jól láthattuk, mennyire kevés együttérzést nyilvánítottak az iszlám nevében lemészárolt honfitársaik iránt.
  • A kép illusztráció (Fotó: MTI)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.