Napi terror 02.15.

2020. 02. 15. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Lőfegyveres támadás történt pénteken késő este egy berlini zenés rendezvény helyszíne előtt, egy ember meghalt, négy megsebesült, egy közülük súlyosan – közölték a hatóságok. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadásnak volt-e köze a bent folyó török zenés rendezvényhez.
  • Az Afganisztánban állomásozó amerikai erők a tálibok ellenőrzése alatt lévő területen akartak végezni lázadókkal, de a két gépjárműben, amelyet célba vettek, nem ők, hanem piknikről hazatérő civilek, köztük egy gyerek utazott. A tálibok egyik szóvivője közölte, hogy a két gépkocsiban 11 civil volt. Egy afgán tisztségviselő szerint tálib fegyveresek is voltak a közelben, ellenőrző pontot állítottak fel éppen az úton. Az amerikai erők egyelőre nem válaszoltak a balul sikerült támadást firtató kérdésre.
  • Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.