Napi terror 02.25.

2020. 02. 25. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Tovább folynak a kölcsönös rakétatámadások a Gázai övezet határánál Izrael és az Iszlám Dzsihád nevű iszlamista terrorszervezet között, pedig korábban tűzszüneti megállapodásról számoltak be a palesztinok a Gázai övezetből – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfő este.
  • Elfogadta a brit parlament azt a sürgősséggel beterjesztett törvénymódosítást, amelynek alapján a terrorcselekményekért elítélteket a jövőben nem lehet büntetésük felének letöltése után automatikusan szabadlábra helyezni.
  • Csaknem hatvanan sérültek meg abban a szándékos tömeges gázolásban, amely hétfőn történt a németországi Volkmarsenben egy farsangi felvonuláson. A bűncselekmény háttere továbbra is ismeretlen, gyanúsítottja nincs kihallgatható állapotban – közölte a helyi rendőrség kedden.
  • Az első hírekben írtaknál többen, csaknem hatvanan sérültek meg a hétfői németországi szándékos gázolásban. Egy sérült életveszélyes állapotban van, többeknek, köztük gyerekeknek is súlyos sérüléseik vannak. A gázoló egyik szomszédja megdöbbentő részleteket mondott el a német sajtónak – olvasható a V4NA Hírügynökség oldalán.

    A szándékos tömeges gázolás helyszíne a németországi Volkmarsenben (Fotó: MTI/EPA/Armando Babani)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.