Napi terror 08.13.

2019. 08. 13. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Késsel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében kedden, a támadót a járókelők ártalmatlanították, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Egy sebesültet kórházba szállítottak. Később egy női holttestet is találtak a támadás helyszínéhez közel, és vizsgálják, hogy a két bűncselekmény között van-e összefüggés – jelentették ausztrál médiaforrások.
  • Egy embert megölt, egyet pedig megsebesített tegnap Sydney üzleti negyedében egy késsel a járókelőkre támadó fiatal férfi. A The Sydney Morning Herald online kiadása szemtanúkra hivatkozva azt írta, a 21 éves elkövető, Mert Ney „Allah akbar!” kiáltással rontott a tömegre az ausztrál város egyik népszerű utcájában.
  • A 21 éves elkövető, Mert Ney késsel a kezében, Sydney egyik utcájában

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.