Napi terror 09.18.

2019. 09. 18. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Terrorellenes műveletben az orosz belbiztonság végzett két merényletre készülő szélsőséges iszlamista fegyveressel szerdán az Oroszországi Föderációhoz tartozó Kabard- és Balkárföldön – közölték a hatóságok.
  • Dániában a rendőrség őrizetbe vett egy svéd férfit a dán adóhivatal elleni, augusztus elején történt robbantással összefüggésben – adta hírül szerdán a dpa német hírügynökség.
  • Izraeli biztonságiak lelőttek szerda reggel egy merényletre készülő palesztin nőt Ciszjordánia határán, a Jeruzsálem melletti kalandiai átkelőhelynél – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet szerdán.
  • Egy fegyveres férfi lövöldözni kezdett szerda kora este a kijevi Metro-hídon, és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a hidat, de a rendőrök két óra elteltével őrizetbe vették. Arszen Avakov ukrán belügyminiszter megerősítette, hogy senki sem sérült meg.
  • Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.