Napi terror 09.26.

2019. 09. 26. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A terrorszervezetek számára a migráció főnyeremény, hiszen a merénylők a kontrollálatlan migrációs hullámokban könnyedén megbújhatnak – hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban, a terrorizmussal foglalkozó ENSZ-ülésen. Felszólalásában kifejtette, hogy sajnálatos módon még mindig terrorszervezetek uralják a folyamatokat a világ számos pontján.
  • A Ciprusi Köztársaságba toloncolják ki a 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője.
  • A csapataival Tripolit ostromló Halífa Haftar, a Líbiai Nemzeti Hadsereg (LNA) vezetője közleményben jelezte: kész a párbeszédre riválisával, az egységkormányt vezető Fájez esz-Szarráddzsal.
  • Előzetes letartóztatásba helyezett a madridi központi büntetőbíróság hét katalán szeparatistát, akiket erőszakos cselekmények előkészítésével gyanúsítanak. Mindannyiukat három nappal korábban vették őrizetbe a hatóságok több Barcelona környéki településen egyszerre végrehajtott akciók keretében.
  • A migránsok óriási tömege és a liberális befogadó politika gyakorlatilag lehetetlenné teszi a terroristák kiszűrését
    Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.