Napi terror 10.14.

2019. 10. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A francia rendőrség letartóztatott öt embert, aki kapcsolatban állt a négy kollégáját leszúró iszlamista rendőrrel – erősítette meg hétfőn hírügynökségeknek egy, a nyomozás részleteit ismerő forrás.
  • Egy késelő agyonszúrt egy francia turistát és megsebesített egy tunéziai katonát hétfőn a Tunisztól északra található Bizerta tartomány Zarzúna nevű településén – közölte a belügyminisztérium.
  • Pokolgépes és egyéb merényletekre készülő legalább 22 szélsőségest vettek őrizetbe Indonéziában annak a terrorellenes razziának a keretében, amelyet az igazságügyi és belbiztonsági miniszter elleni késeléses támadás nyomán indítottak a hatóságok – közölte a rendőrség szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.
  • Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.
  • A dán kormány elvenné az Iszlám Állam terrorszervezethez tartozó kettős állampolgárságú dzsihadisták dán útlevelét – közölte Mette Frederiksen miniszterelnök.
  • Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.