Napi terror 11.04.

2019. 11. 04. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Több mint egy hónap alatt nyolcvanhárom dzsihadistával végzett az egyiptomi hadsereg hétfői közlése szerint a Sínai-félsziget középső és északi részén végrehajtott terrorellenes műveletekben.
  • Törökország vissza akarja küldeni a hontalanná vált dzsihadistákat is származási országukba – jelentette be hétfőn a török belügyminiszter. Süleyman Soylu, akit az Anadolu állami hírügynökség idézett, arról beszélt, hogy jelenleg az Iszlám Állam terrorszervezet mintegy 1200 külföldi szélsőségesét tartják fogva Törökországban.
  • Körülbelül hetven emberrel végzett egy holland légicsapás 2015-ben Irakban, az áldozatok között az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjai mellett civilek is voltak – közölte hétfőn a hágai védelmi minisztérium.

    A képünk illusztráció
    Fotó: MTI/EPA

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.