Napi terror 11.27.

Forrás: MTI2019. 11. 27. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az előző napi tizenhárom, a dzsihadisták ellen harcoló francia katona halálát okozó helikopter-szerencsétlenség miatt immár harmincnyolcra emelkedett a Maliban elesett katonák száma az intervenció óta. A terroristák több csapást mértek a mali hadseregre és külföldi támogatóikra az elmúlt hetekben.
  • Legalább tizenöt afgán civil, többségükben nők és gyerekek haltak meg az észak-afganisztáni Kunduz tartományban egy út mentén elhelyezett pokolgép robbanásában – közölték a helyi hatóságok.
  • Halálra ítélték Bangladesben egy szélsőséges fegyveres csoport hét tagját a 2016-ban külföldiek ellen elkövetett, 22 halálos áldozattal járó dakkai merényletben játszott szerepükért.
  • Idegenlégiós vizsgál át egy helybéli férfit a sivatag peremén. Hosszú időre rendezkedtek be
    Fotó: REUTERS/Benoit Tessier

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.