Napi terror 11.30.

2019. 11. 30. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Terrorcselekmény történt pénteken a London-hídon: egy férfi késsel támadt a járókelőkre, két embert megölt, többeket megsebesített. A rendőrség arra kérte a helyieket, hogy maradjanak kellően éberek.
  • Egybehangzó szombati brit médiaértesülések szerint terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt követett el előző nap London belvárosában késeléses merényletet, amelyben ketten meghaltak.
  • Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet azt állítja, hogy egyik dzsihadistája volt az a késes támadó, aki két embert megölt és többeket megsebesített pénteken London egyik hídján – jelentette szombaton a terrorszervezet szócsöveként működő Aamák „hírügynökség”.
  • Elfogták a hágai késes támadás feltételezett elkövetőjét, egy 35 éves férfit – közölte szombat este a holland rendőrség.
  • Fotó: MTI/AP/@HLOBlog

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.