Napi terror 12.04.

2019. 12. 04. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • New Yorkban kedden 40 évi börtönbüntetésre ítélték az amerikai állampolgárságú Ali Kouranit, miután bűnösnek találták abban, hogy terrorista merényletek előkészítésében vett részt az Iszlám Dzsihád nevű szervezet megbízásából.
  • Kitoloncoltak Törökországból Németországba egy újabb kisgyermekes anyát, akit azzal gyanúsítanak, hogy a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet tagja – jelentették szerdán német hírportálok.

  • Terrorista támadás érte szerdán Afganisztánban egy japán segélyszervezet egyik gépkocsiját, és a benne utazó hat embert – egy japán orvost és öt helyi alkalmazottat – megölték – közölte több hivatalos forrás. A merényletet elítélte az afgán és a japán kormány is.
  • MTI/EPA/Dzsavád Dzsalali

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.