Napi terror 12.11.

2019. 12. 11. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Pokolgépek robbantak a legnagyobb amerikai légitámaszpontnál Afganisztánban. A merénylők kiléte egyelőre nem ismert, de a tálib lázadók gyakran hajtanak végre pokolgépes támadásokat az afgán fővárosban is.
  • Tíz ember halt meg a mogadishui hotel elleni terrortámadásban. A népszerű SYL Hotelt a szomáliai al-Shabaab terrorszervezet iszlamistái rohamozták meg. A biztonsági erők hétórás tűzpárbaj során végeztek az öt támadóval. A lövöldözésben két katona és három civil halt még meg.
  • A dán rendőrség szerdán húsz embert vett őrizetbe egy készülő iszlamista merénylet megakadályozása céljából országszerte végrehajtott razziákban.
  • Lövöldözés tört ki kedden este a New York városához közeli Jersey Cityben, hatan meghaltak és többen megsebesültek.
  • A Jersey Cityben történt lövöldözés helyszíne (Fotó: EPA/JUSTIN LANE)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.