Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 2., hétfő, Lehel napja
HÍR TV - NAPRÓL NAPRAVitatható jelöltet támogat a DK.

Önkormányzati Választások 2019

Október 13. nem a kudarc napja
Az önkormányzati választások nyertese a jobboldali szavazók hangulata és az ellenzéki narratíva ellenére egyértelműen a Fidesz–KDNP – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Szánthó Miklós.
Tele kasszával veszi át az ellenzék a kerületeket
Miközben az ellenzék kommunikációjának és önkormányzati választási sikerének egyik alappillére az, hogy a „Fidesz lop”, a fővárosi kerületek átadásánál kezd kirajzolódni a valóság.
Kocsis Máté: A Fidesz-KDNP jelentős pénzügyi többlettel adta át a kerületeket
Az érintett tíz kerület esetében a számlákon összesen 71,2 milliárd forint, állampapírban vagy lekötött betétben pedig további 21,5 milliárd forint van – mondta a Fidesz frakcióvezetője.
Őri László lett a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke
A Fidesz-KDNP megyei listájának vezetője, Pécs korábbi alpolgármestere beiktatásakor elmondta: Baranya az elmúlt időszakban elindult a fejlődés útján.
Orbán Viktor a Borkai-ügyről: Ez egy beteg dolog
A kormányfő szerint mindenkinek meg kell hoznia a maga döntését az ügy kapcsán, a Fidesz pedig világossá tette, hogy elválnak az útjaik Borkai Zsolttal.
Orbán Viktor: A kormány a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott
A miniszterelnök hangsúlyozta: a kormánynak külön elismerés, hogy az országban a kormányzó pártok megkapták a szavazatok több mint 50 százalékát.
Megismételhetik Jászberényben a polgármester-választást
A testület pénteki határozatában indoklásként többek között azt írja, vasárnap a szavazókörökbe idegenek mentek be, és bizonyítottan a szavazási szándékot torzító pénzfelajánlás történt.
Sikerként tálalt veszteségek
Sneider sikerként értékelte az önkormányzati választás eredményét. Összevetve azonban mindezt az öt évvel ezelőttivel, kiderül, legutóbb háromszor annyian voksoltak a Jobbikra, mint múlt vasárnap.
Kocsis Máté: Továbbra is népszerű a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása
A következő években a legtöbb forrást a gyermeket nevelő családokra, a Magyar falu programra és gazdaságösztönzésre fordítjuk – mondta el a Fidesz frakcióvezetője.
Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség
Az önkormányzati választásokat a Fidesz megnyerte, de érzékeny veszteségeket szenvedett több városban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypártok kihelyezett frakcióülése előtt.
Amikor Magyarországra migrált nyugati liberálisok döntik el, hogy ki legyen Budapesten a főpolgármester
A liberális külföldiek meghatározták a főpolgármester-választás kimenetelét. Sőt egyes vélemények szerint el is döntötték azt – írja a Tűzfalcsoport.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!