idezojelek

Nagy a baj: Istenes Bencét is bedobta az ellenzék

Ki van a maszk mögött?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Oroszi Beáta

Az ellenzéki térfélen nagy lehet a baj, mert igyekeznek mindenkit bevetni, harcba küldeni. Egy egész sor liberális, baloldali művészt, hírességet, megmondóembert felvonultattak már, elég csak az előválasztásra buzdító klipjüket megnézni. A sor folytatódik. Ezúttal a HVG készített interjút Istenes Bencével az RTL Klub műsorvezetőjével, amelyben a népszerű celeb többek közt a következőket mondta:

„Az RTL Magyarország nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít. Rengetegszer kerestek már meg a másik oldalról, azt kérhettem volna, amit csak akarok, a sokszorosát kereshettem volna, mint itt. Én viszont nem akartam két Stop, Soros!-reklám között szerepelni.”

Ideje tisztába tenni a dolgokat, mert még sikerül Bencének beadnia ezt a maszlagot, hiszen azt el kell ismerni, hogy nagyon sok követője van az interneten. Pont ezért nagy felelősség terheli, hogy hazugságot nem mondjon, ne nyilatkozzon, mert bizony sok emberhez eljutnak a mondatai.

A műsorvezető korábban már többször kiállt az azonos nemű párok és általában a szexuális kisebbségek mellett. Megmutatva, hogy tulajdonképpen ő milyen értékrendet is képvisel valójában.

„Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, hogy megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, hogy merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat! A szerelem mindenkié! Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek! És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől! Liebe, love, peace.”

Ezzel nincs is semmi gond ez az ő véleménye, ezt tiszteletben kell tartani, annak ellenére, hogy mi mást gondolunk a világról. De a mostani HVG-s interjúban, ennél tovább ment és nyíltan belehazudott az olvasók, ha úgy tetszik, a rajongói szemébe.

Hiszen sok mindent lehet mondani az RTL Klubról, de azt egész biztosan nem, hogy nem politizál. Ráadásul Istenes Bence meg is cáfolta azonnal a saját véleményét, hiszen úgy fogalmazott, hogy „nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít”.
Hát bizony ezt hívják politizálásnak, kedves Bence!

De elég, ha csak a szerinte nem politizáló RTL Klub híradóját megnézi valaki. Másról sem szól, csak arról, hogy mit, miért csinál rosszul a kormány. Kizárólag az ellenzék által preferált témák szerepelnek benne, mindent az az ellenzék szemüvegén keresztül mutat be. Arról nem is beszélve, hogy még a logójukat is szivárványszínűre módosították, bizonyára azt is a nagy függetlenség nevében. Mi ez, ha nem nyílt politizálás? Természetesen azt már megszoktuk, hogy Magyarország egy olyan különleges hely, ahol kizárólag gonosz kormánypárti és jószándékú független újságírók, médiaszemélyiségek vannak. 

Abban is biztos vagyok, hogy Istenes Bence magát független, objektív embernek tartja. 

Nos, jelentem: ez nem igaz! 

Bizony Bence is egy a baloldali, liberális megmondóemberek közül, akik szeretnek a függetlenség hamis álarca mögé bújni. Hiszen minden megnyilatkozása az ellenzék véleményét tükrözi. De rossz hírem van, ezt sokáig nem lehet játszani. A legjobb példa erre az egykori műsorvezető Kálmán Olga, akiről már lehullott a függetlenség hazug álarca, színt vallott, és végül Gyurcsány Ferenc pártjában, a Demokratikus Koalícióban kötött ki.

Vajon Bencének is ez lesz az útja? Maszkot le!

Borítókép: Illusztráció - Istenes Bence műsorvezető – Fotó: Oroszi Beáta/Nemzeti Sport

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Uniformizált, szervetlen épületek árasztották el a világot

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.