idezojelek

Belehazudott a CNN-be Péter

Úgy tűnik, szélsebesen közelít a gyurcsányi mélységek felé.

Cikk kép: undefined

Sok mindent, mi valótlan, állított Péter, de ragadjunk ki csak egyet, mert találta volt mondani az Amerikából jött ember a CNN riporterének szerda este, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, majd megismételte, hogy szerinte „a sajtó szabadsága nem adott”.

Kőkemény hazugság. Mert mondhatta volna azt is, hogy a baloldali Gyurcsány-féle cirkusz részeként, amelyben látszólag egymással hadakoztak, másról sem értekezett a magyarországi média, mint az egymásnak üzengetésükről. Feleleveníthette volna Péter, hogy tévévitákat, interjúk tucatjait közvetítették a legnézettebb televíziók és portálok. Állíthatta volna az államférfivá cseperedett zöldfülű politikus azt is, hogy az online hírportálok háromnegyede jelen pillanatban is baloldali, ahol kizárólag a balliberális narratívát tolják.

Nem tette.

Mondhatott volna igazat is a CNN nyilván iszonyatosan független és félelmetesen objektív, de „tájékozatlan” riporterének, mégsem tette. Ő pedig nem kérdezett vissza, hisz tudja, ez is csak a vetítés része.

Alig néhány napja a baloldal kormányfőjelöltje Péter, máris hazudott éjjel, most pedig tette ugyanezt este. Főnökének erre több időre volt szüksége. Ferenc már beismerte, hogy hazudott reggel, éjjel meg este, Márki-Zay, úgy tűnik, szélsebesen közelít a gyehenna gyurcsányi mélységei felé.

Hogy behozza lemaradását, már csak reggel kell egyet hazudnia...

Borítókép: Képernyőfotó/CNN

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.