idezojelek

Gyurcsány bedöntötte a baloldali kampányt

Újabb baloldali fake news lepleződött le.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2021. 10. 28. 15:41
Fotó: Mohai Balázs

A szemlőhegyi házaspár, mint aki jól végezte dolgát, elutazott egy luxusnyaralásra Szardíniára, kipihenni az előválasztási kampány fáradalmait.

Azonban egy váratlan fordulat miatt nem tudtak felhőtlenül pihenni, sőt meg is kellett szakítani a nyaralásukat, ugyanis a pártelnöknek begyulladt a vakbele. Erről a DK -elnök a közösségi oldalán számolt be.

„Klárival a kampány után pihenni mentünk. Pár nap Olaszország. Szardínia. Airbnb. Aztán tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes. Haza kell menni, nincs mese.

Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet-jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok.”

Gyurcsány azonban arra nem gondolt a poszt írásakor, hogy ezzel a kis szösszenettel gyakorlatilag bedönti az egész baloldali kampányt. 

Azt már megszokhattuk, hogy a ballibek által mantrázott kormánybírálatok homlokterében a csőd szélére jutott magyar egészségügy van, ahol szerintük omladozó, dohos kórházakban, múlt századi, ósdi eszközökkel próbálnak meg gyógyítani a hideg kórtermekben lézengő, még itthon maradt, alulfizetett, kiégett orvosok és nővérek.

Nos, ezek szerint mégsem annyira rossz az a fránya magyar egészségügy, ha Gyurcsány hazautazik külföldről egy vakbélműtétre, ahelyett, hogy a hiper-szuper olasz kórházak egyikében essen túl ezen a beavatkozáson.

Bizony, ez a helyzet. 

Innentől kezdve azonban álságos minden olyan bírálat, amivel a magyar egészségügyet illeti a Gyurcsány vezette baloldal.

Nincs mese, újabb baloldali fake news lepleződött le.

A pártelnök úrnak pedig jobbulást kívánunk.

Borítókép:Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció  XI. kongresszusán. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.