idezojelek

Hallgat az RTL Klub a nőverő, LMBTQ-s sztárjáról

A tett megítélése mintha más lenne úgy, hogy parókában és a testére operált szilikonmellekkel rugdossa nála sokkal gyengébb barátnőjét.

Cikk kép: undefined
2021. 10. 28. 16:57

Képzeljük el, hogy egy élő internetes bejelentkezésben egy influenszer férfi másfél órán keresztül fenyegeti és bántalmazza a barátnőjét, közben még utóbbi fejét is rugdossa, s a vele egyet nem értő nézőknek is az életük kioltását ígéri. Még felmérni is nehéz, mekkora felháborodási hullámot váltana ki ez az eset. Feltehetően azonnal letiltanák a videót, nőjogi szervezetek emelnék fel a hangjukat, az internetes kommentelők pedig indulatos hozzászólások százaiban vagy ezreiben ítélnék el a brutális viselkedést. Az agresszív, bántalmazó férfinak gyakorlatilag megszűnne a követői tábora.

A fentebb vázolt eset valójában megtörtént, azzal a különbséggel, hogy a bántalmazó férfi immár nővé operálva éli napjait. Bár a nevét időközben Tiborról Mercédeszre változtatta, a csontozata és az izomzata továbbra is egy férfié, az agresszivitása és brutalitása pedig számos bántalmazóét is lekörözi.

Tette megítélése mégis mintha más lenne úgy, hogy parókában és a testére operált szilikonmellekkel rugdossa a nála láthatóan sokkal gyengébb, rozoga egészségi állapotban lévő barátnőjét. A kommentek szerint egyes nézők még arra is buzdították Mercédeszt, hogy alaposabban lássa el Judit baját, a videómegosztóról pedig csak jóval azután törölték a sokkoló felvételt, hogy az esetről az Index is beszámolt.

Ennél még különösebb, hogy az RTL Klub eddig nem adott ki semmilyen közleményt az üggyel kapcsolatban, holott Kaffka Mercédesz a csatorna egyik legemblematikusabb műsorában, az X-Faktorban szerepel, és múlt szombaton tovább is  jutott a zenés tehetségkutató következő fordulójába. Az már csak hab a tortán, hogy Mercédesz erős vicsorgás és köpködés közepette, mélyen a kamerába bámulva arról fröcsögött, hogy fejbe rúg, sőt meg is öl mindenkit, aki ellenzi az LMBTQ-t. Akkor ezen most még csak felháborodni sem szabad?

Ugye, liberálisok?

Reagált az RTL Klub

Cikkünk megjelenését követően egy nappal az RTL Klub reagált a történtekre. A Blikk kérdésére azt nyilatkozták, hogy teljes mértékben elhatárolódnak „az olyan típusú megnyilvánulásoktól, amelyek Kaffka Mercédesszel kapcsolatban a napokban nyilvánosságra kerültek”. Ennek ellenére érdemes megjegyezni, hogy Kaffka Mercédesz és élettársa már több mint egy éve rendszeresen tettek közzé olyan videókat a YouTube-on, amelyeken ittas állapotban veszekedtek obszcén, és alpári hangnemben, és több alkalommal előfordult, hogy a férfiból nővé operált Mercédesz fizikailag bántalmazta a láthatóan rozoga egészségi állapotú élettársát. Nehéz elképzelni, hogy az RTL Klub nem tudott az X-Faktor című műsoruk szereplőjének botrányos előéletéről. 

A kereskedelmi csatorna azt is írta, hogy „az X-Faktor válogató adását, amelyben Kaffka Mercédesz is látható, 2021 nyarán rögzítette a produkció. Kaffka Mercédesz bár bekerült a műsor Tábor részébe, onnan nem jutott tovább, produkciója már az adásban sem szerepel”. Kaffka Mercédesz a zenés vetélkedő múlt szombati adásában is szerepelt, és továbbjutott a következő körbe. 

 

A borítókép forrása: YouTube/képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Uniformizált, szervetlen épületek árasztották el a világot

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.