idezojelek

Orosz titkosszolgálati akció volt Karácsony buszsávozása

Karácsony Gergelyre megint lecsapott a titkosszolgálat. Természetesen az orosz. Konyécsná.

Cikk kép: undefined

Karácsony Gergelyre megint lecsapott a titkosszolgálat. Természetesen az orosz. Konyécsná. Az még nem tisztázott, hogy egy durván felspoilerezett, hibrid UAZ-ból vagy egy oldalkocsis Verhovina speed mopedről videózták le, de mindegy is. A lényeg, hogy kémkednek Karácsony után. Maga Putyin a Ferenciek terén (korábbi nevén Felszabadulás tér) parkoló elsötétített ZIL billentős kocsiban nézte a műholdképeket, és onnan vezényelte az akciót, hogy leleplezzék a buszsávban hajtó főpolgármestert. Karácsony ügynököket sejt a háttérben, de szerinte ügy, az nincs. A városvezető teljesen biztos abban is, hogy nem volt szándék a buszsávban haladásra, sőt ő inkább fejleszteni kívánja a buszsávokat. A sofőrrel viszont el kell beszélgetnie, de eléggé egyértelmű, hogy a többi autós húzta csőbe, kamu forgalmi dugót képezve. Napnál is világosabb, hogy miért közlekedett az Erzsébet hídon feltűnően sok Volga és Zaporozsec abban az időpontban. Persze vannak más politikai összefüggések is. A gépkocsivezetőről közben kiderült, hogy a nagynénje egy gazdag NER-es szeretője, és amúgy is még Tarlós vette fel. Egyelőre még nem dőlt el, hogy a sofőrt internálják vagy megússza fegyelmivel.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Teknős Miklós)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.