idezojelek

Jakab ismét kapott egy jókora taslit

Van ez így Péter.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Kovács Tamás

Úgy tűnk, Jakab Péter – aki mindössze a negyedik helyet tudta elérni az ellenzéki Gyurcsány-show előválasztási felvonásában – nem tanult a hibáiból. Hiába mutatták meg az eredmények tűpontosan, hogy még az ellenzéki oldalon sem vevők az ilyen alpári stílusra, amit a Jobbik elnöke képvisel, folytatta az ilyen típusú politizálást, folytatta a hergelést és a valóság eltorzítását. 

Facebook-oldalán, ahol nagyon vagány és merész, már ismét a megszokott faragatlan Jakabot láthattuk. Kiposztolt magáról egy szelfit az alábbi szöveggel:

„Hamarosan szemtől szemben a maffiafőnökkel.”

A stílus maga az ember, szokták mondani, így ezen nem nagyon tud változtatni a Jobbik elnöke, hiszen ez a stílus a sajátja. Viccesnek és pikírtnek szánt bejegyzése azonban ismét célt tévesztett, hiszen most is szembejött vele a valóság. A tények, mint tudjuk, makacs dolgok.

Ezúttal Rétvári Bence mutatta meg a Jobbik elnökének, hogy mi is az igazság, Facebook-oldalán zseniálisan kiosztotta a a hazudós Jakabot:

„Kedves Jakab Péter! A Városháza odébb van, ez a Parlament. Maffiaviszonyokról, cápákról és jutalékos rendszerről ott beszélt Bajnai Gordon, nem az Országházban. Vajon kik a jobbikos cápák a Városházán, vagy csak jobbikos szivárványos guppik úszkálnak arrafelé?”

Szellemes és lényegre törő volt Rétvári Bence államtitkár bejegyzése. A szivárványos guppi hasonlat bizonyára nem esett jól a Jobbik elnökének, hiszen nehéz lehet elismerni, hogy bizony az ő ténykedése nyomán került a pártja olyan helyzetbe, hogy ez a jelző mára nagyon is helyénvalóvá vált.

Annyi azonban bizonyos, hogy Jakabnak még sokat kell gyakorolni a megnyilatkozásait, és nemcsak a tükör előtt a parlamenti felszólalásokat megelőzően, hanem a közösségi médiában is. Legfőképpen arra kellene ügyelnie, hogy az igazságot ne tévessze szem elől, mert a parttalan, gonosz hazudozásból jól láthatóan nem kérnek már a saját szavazói sem.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. október 18-án. (MTI/Kovács Tamás )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.