A kommunista pap lánya és az új Sargentini

A Soros-hálózat azért is támadja hazánkat, mert szerintünk az anya nő, az apa férfi.

2020. 12. 21. 11:33
null
Fotó: Alexis HAULOT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ülök a fotelben, és nézem a tévét. Nézem Donáth Annát, a kommunista lelkész lányát, s azt látom: a vér nem válik vízzé. Noha távol álljon tőlem az előítélet, amely szerint a szülők, nagyszülők tetteiért az utódok viseljenek felelősséget, vagy hogy a felmenők jellemétől nem szabadulhatnak, ám a kommunista pap lánya megmaradt kommunistának. Apu ugyan lelkésznek állt, de nem bírt a vérével és szoci lett, mint az ő apja, aki a Magyar Kommunista Párt Központi Vezetőségének tagja volt.

Ám nem az Alinsky-féle képmutatásra, hazugságra, nyomásgyakorlásra félig-meddig kiképzett unokáról óhajtok értekezni, akit pusztán azért említettem, mivel ő mosolygott szélesen, ama zárt videókonferencián, ahol elkottyintotta, hogy rendszeresen egyeztetett Vera Jourovával, amit a széles nyilvánoság előtt letagadott. Mert nem tudott uralkodni jókedvén, amikor hazánk újabb ellenségére bukkant, aki a félnótás, „vagy tán egészen az” Sargentini örökébe lépett. „Ő az új Sargentini” – vihogta, „ő viszi tovább a magyar kérdést”. (Eme megfogalmazás Donáth-családi örökség lehet, ami az ENSZ-ben járta 1956-tól 1963-ig.)

Nézzük ezt az új Sargentinit, ezt a Gwendoline Delbos-Corfield-et, ezt az egy esztendeje francia zöldpárti EP-képviselőt. A zöldpárt, ugye, amire azt szoktuk mondani: olyan, akár a görögdinnye, ami kívül zöld, ám belül vörös. Szóval ez a dinnye Gwendoline, az EP LMBTI jogokkal foglalkozó csoportjának tagja, 14-én – mint a Brussels Times-on olvasható – így kommentálta a magyar alaptörvény-módosítást, amikor a szövegbe belekerült „Az anya nő, az apa férfi” kitétel, az indoklás szerint, mert fenyegetettségben vannak „az emberi közösségek formáira és tartalmára vonatkozó természeti törvényszerűségek, az azzal harmonizáló és a közösségek fennmaradását biztosító, a Teremtés rendjéből fakadó fogalmak”.

A dinnye nő így fogalmazott: – A kiszolgáltatott csoportok, például az LMBTI-személyek, a romák és a menedékkérők megcélzása a magyar kormány egyik stratégiája, ami felgyorsítja Magyarországon az autokráciát. Ennek véget kell vetni.

Hasonlót írt Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója honlapjukon: „Sötét nap ez a magyar LMBTI közösségnek, az emberi jogoknak és mindenkinek, akinek fontos az egyenlőség és az emberi méltóság. Ezek az újabb homofób és transzfób törvénymódosítások a legújabb fejezetei a kormány LMBTI emberek elleni hadjáratának.”

„És akkó mi van?” – vethetnénk fel Papp Réka Kinga bölcs kérdését. Mi van, ha a dinnye nő, meg az Amnesty egyformán vélekednek? Hát, az van, hogy a dinnye nő Facebook-oldalán hirdeti: minden héten bemutat nekünk egy videót, az Amnesty kampányának részeként, ami a magyarországi jogállamiság hiányáról számol be.

Amennyiben bárki lehazudná a Soros-hálózat létezését, aminek egyik zászlóshajója az Amnesty International, hát ott a liberálmarxista The Guardian, amely tavaly februárban megszellőztette, miféle áldatlan, egyeseket öngyilkosságba hajszoló állapotok uralkodnak George-i bácsi műintézményében.

Sikerülni látszik valami hasonló, ami az előző végítéletkor, amikor özönvíz mosta el az emberiséget, most azzal, hogy megfordították a mondást, miszerint ember tervez, Isten végez, ma ugyanis Isten tervez, ember végez. „Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.” (Ter 1, 27.) Ezt tervezte az Örökkévaló. Azonban az ember, a gonosz sugallatának engedve, újra beleharapott, mit beleharapott, felfalta az egész almát. A mértéktelen tudás elvakította hitét, és így végzi az isteni tervet: az ember megteremtette a gendert, nem saját képmására, az ember nem saját képmására teremtette őt, L-nek, M-nek, B-nek, T-nek és Q-nak teremtette őket.

Persze, nem Soros az Antikrisztus, legfeljebb az egyik avatárja, kígyó képében, mert a gonosz még nem mutatta meg az arcát, mert azt hiteti el, hogy nem létezik. Azonban „a fejsze már a fák gyökerén van” és bizony „kivágnak és tűzre vetnek minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt.” (Mt 3, 10.)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.