Az Apró–Dobrev-klán a zsidózókkal együtt támadna

Volt már példa a történelemben ehhez hasonlóra.

Juhász Attila
2020. 11. 17. 15:26
VARJU Lszl; GYURCSNY Ferenc; MOLNR Csaba; DOBREV Klra
Budapest, 2020. mrcius 1. Gyurcsny Ferenc, a prt elnke, volt miniszterelnk (b3) s felesge, Dobrev Klra, a DK eurpai parlamenti kpviselje a Demokratikus Koalci (DK) X. tisztjt kongresszusn a Budapest Kongresszusi Kzpontban 2020. mrcius 1-jn. Mellettk balrl Varju Lszl, a DK orszggylsi kpviselje, jobbrl Molnr Csaba, a DK gyvezet alelnke, eurpai parlamenti delegcivezetje. MTI/Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szivárványkoalíció közös miniszterelnök-jelöltet indít a 2022-es parlamenti választáson, és mind a 106 egyéni körzetben egy jelöltet támogat majd. Eddig a hír.

Ezen kicsit elgondolkodva az ember jól látja, hogy bizony ezen összeálló pártok között ott van a hosszú éveken át folyamatosan zsidózó, cigányozó, sőt a magyar társadalom szinte minden rétegét már nemegyszer megsértő Jobbik, és a kommunista állampárt utódjának számító MSZP a patkányozásaival, fenyegetőzéseivel együtt, valamint a DK is. Utóbbit senkinek sem kell bemutatni: ők a legvéresebben nemzetellenes Apró–Dobrev-klán.

Vagyis létrejött, ami sokáig csak körvonalazódott: a szélsőjobbtól a szélsőbalig terjedő összefogás.

Történelmi mértékkel mérve nem is olyan régen – 81 évvel ezelőtt – volt már ehhez hasonlóra példa, ez volt az ún. Molotov–Ribbentrop-paktum, amelynek eredményeit mindenki jól ismeri.

Ne legyenek tehát kétségeink. A mostani megállapodás egy ahhoz a náci–kommunista összefogáshoz nagyon hasonló paktum, csak most nem a lengyel népet, hanem a magyart pécézték ki maguknak ezek, és bár ezúttal nem tankokkal, hanem más módszerekkel, de ugyanúgy támadásra készülnek egy nemzet ellen.

Soha a történelem során nem sült ki abból semmi jó, amikor a politika két szélsősége egymásra talált, annak mindig egy vagy több nép itta meg a levét.

Hogy is mondta Orbán Viktor még 2005-ben Tusnádfürdőn? „A baloldal, amikor csak teheti, ráront saját nemzetére.”

És az is tény, hogy a szélsőjobb is ezt tette, amikor egyszer, egy rövid időre, 1944-ben hatalomra került.

Az eredményeket ismerjük, és most képzeljük el, mi történne Magyarországgal, ha 2022-ben ez a két szélsőség együtt kerülne kormányra.

Valami hasonló, mint ami 1939-ben Lengyelországgal.

A cél tehát egyértelmű minden józan gondolkodású magyar ember számára: megakadályozni ezt, ne hagyjuk, hogy a történelem megismételje önmagát!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.