Napi cuki cím: Tömeges gyilkossági kísérlet, amit Orbán művel

Büntetlenül jelenhetnek meg ilyen írások.

Pósa Árpád
2020. 04. 19. 10:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjaink álhírterjesztésének koronázatlan királya az Ez a lényeg nevet viselő szennyoldal, az internet pöcegödre. A legfrissebb írásukat a rendkívül bátor „Hírszerkesztő” nevű kollégájuk jegyzi. Amúgy a cikkek szinte mindegyikét ez a gyűlölettől őrjöngő bértollnok írja.

Mielőtt még belemennék a részletekbe, emlékeztetnék, hogy a weboldal üzemeltetője ifj. Páva Zoltán, a volt komlói szoci polgármester, Páva Zoltán fia. Bár az MSZP váltig tagadja, hogy köze lenne az oldalhoz, annak minden híre a komcsik hátsóját nyalja fényesre, és az aljassági vágtában szorosan az élmezőnyben haladva támadja Orbán Viktort, a kormányt, a Fideszt, a KDNP-t. A legegyszerűbb módszert választják, nem finomkodnak, nincsenek ötletek, egyszerűen álhírekkel manipulálják az internet népét. Most, járvány idején is.

Jöjjön hát a cikk, melynek címét említettem már! Ma már ennél cukibbat biztos nem találunk, akárhány fenyőillatú norvég görénybébi videóját tekintjük meg, mert ezeknél nagyobb görényeket nem találhatunk.

Belecsapnak a közepébe: „Tömeges gyilkossági kísérlet, amit Orbán művel”.

Tetszenek érteni: egy tömeggyilkossal állunk szemben. Ma Magyarországon, a járvány leple alatt, népirtás zajlik. Húsz év! Életfogytiglan! Kötél! Ez utóbbit már Szarvas Koppány Bendegúz is beígérte a minap a fideszeseknek a járvány okozta válság kezelése kapcsán. Ebbéli gondolatát a közösségi oldalon vélhetően azután osztotta meg alattvalóival, miután bátorító szavak hatására jól felszívta magát az Ez a lényeg szerkesztőségében. Ám óriási a különbség a két jelenség között. SZKB egy megtestesült grállovag a cikk szerzőjéhez képest, mert ő arccal és névvel vállalta nem túl elmés gondolatát. A „Hírszekesztő” viszont a legmocskosabb kommunista ügynökök módszerével, a névtelenség homályából támad. Éppen ezért ismerhető fel.

És ez a szenny dől ránk nap mint nap. Ne feledjük, mindez csak azért történhet meg, mert Magyarországon a sárba tiporják a sajtó- és a véleménynyilvánítás szabadságát.

Abba bele sem merek gondolni, hogy mi lenne itt, ha virágozna a sajtó- és a véleménynyilvánítás szabadsága...

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.